Openingstijden

Wij gaan weer open op vrijdag 8 maart 2019, tot dan.

Locatie

Luciano Delft
Vrijheidslaan 8
2625 RD Delft

Tel: 015-3641652
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

facebook Bekijk onze Facebook pagina

Wij Delftenaren houden wel van een ijsje of twee, drie. Maar waar je in de binnenstad struikelt over de ijssalons, zijn er in de rest van Delft niet zoveel te vinden. Dat is nu anders, want ijssalon Luciano heeft een vestiging in het pand van bakker Aad de Groot in winkelcentrum Buitenhof geopend.

Je kunt Luciano al kennen van hun vestigingen in Den Haag en Wassenaar én van het feit dat meester ijsbereider Luc Blok al twee keer de prijs gewonnen voor beste ijssalon van Nederland. Djordy Dijkgraaf runt de vestiging in Delft. “Ik werk nu bij Jumbo in Buitenhof en kreeg te horen dat Aad de Groot ging sluiten. De vraag rees wat er nu in dit pand moest komen en het begon meteen te kriebelen. Ik wil al van jongs af aan ondernemer worden, dus dit was mijn kans!”

Koffie en gebak
En waarom dan Luciano? “Ik hoor van veel mensen uit de buurt dat ze een plek missen waar ze koffie kunnen drinken of een ijsje halen. Bij Luciano kan dit allebei.” Djordy is op dit moment een barista opleiding aan het doen zodat hij jou straks lekkere cappuccino’s, lattés en espresso’s kan serveren. Verder kan je hier ook een gebakje eten: “Dat bakken we zelf. Welk gebak precies, weten we nog niet. In Den Haag maken ze bijvoorbeeld kokosmakronen en carrot cake, maar in andere vestigingen is het weer brownie.”

Awards

Ijssalon-van-het-jaar-2006 Ijssalon-van-het-jaar-2012 meesterijsberieder ijstop logo