Skip to main content

Lekker IJs op je feestje

De Luciano IJskar is bij elke vestiging te huur en is ideaal om ons kwaliteits-ijs naar jou en je gasten op locatie te laten komen. Een lust voor het oog en altijd een garantie voor succes. Of het nou gaat om kleine of grote evenementen, onze ijskar is vrijwel overal inzetbaar, ook binnen! Je huurt de kar natuurlijk altijd inclusief enthousiaste en professionele bediening. Zo heb je nergens omkijken naar en verzeker je je gasten van een perfecte ijsbeleving.

 

IJsbakfiets huren in Wassenaar of Voorschoten?

We kunnen nooit al onze smaken meenemen. Maar je mag zelf bepalen welke selectie ijs we voor je mogen komen scheppen. Natuurlijk adviseren we je vooraf over een evenwichtige samenstelling. Toebehoren zoals ijshoorntjes, ijsbakjes en ijslepeltjes zitten altijd bij de prijs inbegrepen. Compleet en zonder open eindjes dus. Wij maken graag een offerte op maat voor je.

Bediening is niet nodig, kinderen vinden zelf scheppen veel te leuk.

Galatorbar huren?

Informeer naar de mogelijkheden bij u in de buurt. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Meer weten?

IJskar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-53129603

Let op:

Er kunnen geen spaarpunten worden uitgegeven bij de huur van een ijskar, Mini-IJsbakfiets of Gelato-bar.