Skip to main content

Luciano Delft (Markt)

Openingstijden

Contact

Markt 4
2611 GT - Delft
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Locatie

In Delft kun je ook een
IJskar huren. Meer weten?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-53129603

'IJSJE IN DE ENE HAND, KOFFIE IN DE ANDERE EN GEEF JE OGEN LEKKER DE KOST'

Delft staat bekend om zijn mooie grachten en prachtige historische stadscentrum. De binnenstad staat vol met oude panden met typische Hollandse gevels. Natuurlijk mogen we ook het Delfts Blauw niet vergeten; Nederland is er al ruim vier eeuwen wereldberoemd om.

Hartje Delft heeft er sinds juli 2019 nóg een bezienswaardigheid bij, onze Luciano ijssalon. Het eten van een Meesterlijk IJsje of het drinken van een kop Luciano Coffee, in één van de oudste gebouwen van Delft, was nog nooit zó lekker. Niet alleen het pand is prachtig maar ook het fenomenale uitzicht vanaf de bar en het terras is geweldig. Hier maak je kennis met de mooiste gebouwen en de Nieuwe Kerk, waar de koninklijke grafkelders zich onder bevinden.

Onze 24 ijssmaken staan uitnodigend in de vitrine. Omdat we blijven inspelen op de beleving per seizoen, gaat een ijsje eten bij Luciano nooit vervelen. We blijven jou verrassen met wisselende smaken.

Voor een originele Luciano Coffee koffie hebben we de beste ingrediënten in huis. Koffiebonen van ons eigen hoog beoordeelde label, verse melk voor cappuccino of een latte en een professionele La Marzocco-espressomachine. En last but not least hebben wij onze barista’s, die als geen ander weten hoe je koffie maakt waar iedere koffiedrinker warm voor loopt.

Wij Delftse opscheppers ontvangen ook jou graag op de bruisende Markt!