Skip to main content

Luciano Den Haag - De Trees

Openingstijden

Contact

Theresiastraat 41
2593 AA - Den Haag
Tel: 070-4158757
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie

In Den haag kun je ook een
IJskar huren. Meer weten?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-53129603

'ZE HOUDEN HIER WEL VAN EEN LEKKER IJSJE'

De Theresiastraat is een gezellige winkelstraat. Deze ligt in de populaire Haagse Wijk Bezuidenhout, vlakbij Station Den Haag Centraal. De straat is in de Haagse volksmond bekend als ‘De Trees’. Den Haag is ook de geboorteplaats van mij, Pierino Calia, jouw ijsbereider bij deze Luciano.

Na 30 jaar ervaring opgedaan te hebben als chef in de Italiaanse keuken, waarvan 11 jaar in Zuid Spanje, vond ik het tijd voor een volgende uitdaging. Ik had zin om een nieuwe weg in te slaan op culinair gebied. Dat werd ambachtelijk ijs. Tot op de dag van vandaag doe ik dit met veel plezier en vol passie.

Mijn ijs-avontuur begon in Wassenaar. Onder leiding van SVH Meesterijsbereider Luc Blok ben ik jaren geleden begonnen met het vak IJsbereider. De vonk sloeg behoorlijk over, want wat is dit leuk om te doen!

Mijn vrouw Leontine en ik hebben onze ijssalon in De Trees geopend in 2015. Je wordt er gewoon naar binnen gezogen door de prachtige gevulde ijsvitrine met maar liefst 28 verschillende smaken puur ambachtelijk ijs. Deze maken we dagelijks vers voor je in ons “ijslaboratorium”. We wisselen regelmatig van ijssmaken. Hierdoor blijft het een belevenis om de prachtige zaak te bezoeken.

Ook voor de beste koffie in De Theresiastraat bent u bij ons aan het juiste adres. Onze winkel heeft voldoende zitgelegenheid en op mooie zonnige dagen hebben wij een gezellig terras waar jij je heerlijk kunt laten verwennen. Geen tijd om rustig te zitten? We hebben ook Luciano Coffee “To Go”!

Om het assortiment helemaal compleet te maken, hebben we dagelijks verse huisgemaakte taarten en kokosmakronen. Wat zijn die een genot om te eten!

We hopen nu ook jou snel eens te mogen verwelkomen!