Skip to main content

Luciano Heemstede - Aerdenhout

Openingstijden

Contact

Zandvoortselaan 177
2106 AM - Heemstede
Tel: 023-5830860
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

In Heemstede kun je ook een Mini-IJsbakfiets of een Gelato-Bar huren, zie informatie daarvoor hieronder.

Locatie

In Heemstede kun je ook een
Mini-IJsbakfiets of Gelato-bar huren?

Meer weten?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Mini Ijsbakfiets

Gelato Bar

‘LUCIANO IS HIER NIET MEER WEG TE DENKEN’

In Heemstede, op de grens met Aerdenhout ligt onze prachtige ijssalon in een gewilde en drukbezochte winkelstraat aan de Zandvoortselaan. Dit is dé route naar de populaire badplaats Zandvoort. Luciano ligt gunstig bij uitvalswegen, strand, duinen, Haarlem-Centrum en het station van Heemstede-Aerdenhout. Er is voldoende, betaalde, parkeergelegenheid vlakbij.

Alweer in maart 2017 hebben wij hier de deuren geopend. Inmiddels kunnen we ronduit zeggen dat Luciano ook in Heemstede niet meer weg te denken is.

Voor de inrichting hebben wij gekozen voor een uitnodigende sfeer, door warme kleuren en met genoeg zitplaatsen. Zo kun je rustig genieten van het lekkerste ijs in de regio. Maar ook uit een grote diversiteit aan heerlijke koffies van ons eigen label. Liever meenemen? Bestel dan de Luciano Coffee “To Go”!

Onze vitrine vullen wij elke dag met wel 32 topsmaken in mooi opgemaakte ijsbakken! Die wisselen we regelmatig zodat we je blijven verbazen. Je kan ons eigenlijk nooit voorbij lopen. Voor ons is het elke dag een feest om te doen. Ons Luciano “topteam” is jong en enthousiast. We zorgen er graag voor dat ook jij onze ijssalon uitloopt met een tevreden gevoel.

Naast ons heerlijke ijs hebben wij ook luxe ijstaarten. Vers en mooi, dus altijd een gegarandeerd succes bij elk feest of diner.

Onze missie: "Het eten van een Luciano- ijsje moet een beleving zijn! Een genietmoment waarin je tijd én aandacht kunt hebben voor elkaar of voor jezelf."

Kom jij snel naar Heemstede om onze service ook eens te beleven?