Skip to main content

Luciano Maassluis

Openingstijden

Contact

Markt 21
3142 GE, Maassluis
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

IJskar huren in Maassluis?

Meer weten?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Bel 06-53129603

Locatie

Zien wij jou binnenkort in de winkel of op het terras?

Maassluis, de eerste stad aan de Waterweg, koestert een geheim dat door steeds meer mensen wordt ontdekt: haar historische centrum. Aan een karakteristieke vliet zit de ijssalon met haar terras gevestigd waar je heerlijk kunt vertoeven met een ijsje of een Luciano koffie.

Samen met mijn moeder opende ik Luciano Maassluis op 5 maart 2021. Wat ben ik trots dat ik dit meesterlijk bereid, ambachtelijke ijs mag verkopen en dat ik de kans krijg dit samen met mijn moeder te mogen doen. Helemaal samen doen we het natuurlijk niet, want wij hebben een ontzettend leuk team, al zeg ik het zelf ;). Vriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, net zoals beleving. Wij willen dat iemand in een mooie, sfeervolle winkel ons ambachtelijke ijs of smaakvolle koffie geserveerd krijgt met een lach.

Onze vitrine telt 30 verschillende smaken ijs en ons assortiment wisselt dagelijks. Naast een hoorntje of bakje ijs kun je hier ook kiezen voor een coupe. En niet één, maar welgeteld 11 soorten. Liever een goede kop koffie? Dat kan ook! Door de combinatie van een La Marzocco machine en ons eigen Luciano Coffee label zetten wij een smaakvolle kop koffie op tafel. Binnen en buiten kun je plaatsnemen, maar wij kunnen ook alles ‘to go’ maken.