4 oktober a.s. zijn wij de gehele dag gesloten ivm ons bedrijfsfeest.

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 12.00 tot 22.00 uur

IJskar huren?

Wilt u een autentieke ijskar huren voor een speciale gelegenheid? Lees hier meer...

Waar kunt u ons vinden

Luciano Overveen
Bloemendaalseweg 267
Overveen
T: 023-8881111
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Route plannen

Volg Luciano Overveen

facebook twitter

 

video overveen

IJSSALON LUCIANO IS EEN BELEVING

Het is voor de echte ijsliefhebber volop genieten bij IJssalon Luciano in Overveen. De ijssalon is inmiddels een begrip in het gezellige dorp en gaat alweer haar 6e jaar in.

Eenmaal binnen bij Luciano ademt alles ijs uit! Hier kom je smaken tegen die nergens anders te vinden zijn en populaire smaken zoals onze Key West Lemon Pie, Strawberry Cheesecake, Salty Caramel en de Inaya Extra Pure Chocolade Sorbet, een intense cacaosmaak met een goede balans tussen bitterheid en zure accenten, zijn al lang niet meer weg te denken!

Voor de eigenaressen Barbara Abbas en Tanga Hollmann is de salon meer dan een vitrine met ijs. De sfeer is uitnodigend, het interieur geweldig, en de zaak straalt in alles de kwaliteit uit die past bij het Meesterlijke bereide ambachtelijke ijs. Het ijs van Meesterijsbereider Luc Blok wint prijs na prijs op het hoogst haalbare niveau in Nederland.

Luciano ijs wordt iedere dag met passie en liefde vers bereid in het ijs laboratorium. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse, eerste klas kwaliteit producten. Voor de liefhebbers is er verse slagroom en uniek te noemen is de luxe chocolade kraan waarmee de oubliehoorn rijkelijk gevuld kan worden met warme Callebaut chocolade, een ware smaaksensatie! 

Luciano maakt ijs voor iedereen. Zo hebben wij standaard in ons assortiment Gluten- en Lactosevrij ijs, Suikervrij ijs en tevens Veganistisch ijs!
Voor onze gasten met een allergie voor gluten, lactose & eiwit hebben wij zelf heerlijke oubliehoorntjes.

Tevreden gasten daar gaat het ons om!

We kunnen er nog veel meer over schrijven maar wilt u echt het Luciano gevoel beleven? Kom dan eens langs!

LUCIANO COFFEE

Trots zijn we op ons eigen label ‘ Luciano Coffee ‘.Kwalitatief goede koffie ook dat vinden we belangrijk. Luciano Coffee is een blend van de beste koffiebonen uit Ethiopie en Brazilie gebrand door niemand minder dan Bocca Coffee Roasters. Proef en beleef de eerlijke en meest smaakvolle koffie van Nederland bij Luciano! Onze cappucciono’s worden bereid met vers opgeklopte melk.

Onze koffie’s zijn ook om mee te nemen.

Awards

Ijssalon-van-het-jaar-2006 Ijssalon-van-het-jaar-2012 meesterijsberieder ijstop logo

Social Media

facebook twitter you-tube instagram tripadvisor