Skip to main content

Luciano Zandvoort

Openingstijden

1 maart 2024 is de seizoensopening!

Contact

  • Luciano Zandvoort
  • Schoolstraat 1
  • 2042 VA - Zandvoort
  • T: 023-583 65 89

E-mail

Algemeen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacatures: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Locatie

Feestje?

In Zandvoort kun je ook een Mini-IJsbakfiets of Gelato-bar huren?

Meer weten?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zon, Zee, Strand & Luciano Meesterlijk IJs!

Wie Zandvoort zegt, zegt een badplaats met langs de hele kust een prachtig zandstrand, boulevards met op het strand strandpaviljoens, Formule 1-racecircuit, het station Zandvoort aan Zee, eindpunt van de spoorlijn van Amsterdam via Haarlem.
Zandvoort is ook een mooie bestemming voor natuurliefhebbers. Wist je dat het wordt omgeven door twee prachtige duingebieden vol rijke flora en fauna? Nationaal Park Zuid-Kennemerland en de Amsterdamse Waterleidingduinen. Absoluut een wandeling waard.

Wat wij belangrijk vinden is een uitnodigende sfeer en een mooi, verzorgd interieur. Wij willen dat Luciano de kwaliteit uistraalt die past bij ons Meesterlijke IJs. Kom het beleven bij Luciano Schoolstraat Zandvoort.

Bij ons kun je terecht voor een vers en ambachtelijk ijsje. Wij bieden dagelijks 19 verschillende verse ijssmaken aan. De ijsliefhebber verwennen dat is onze missie en dat proef je!

Dieetwensen of allergie? Laat het ons enthousiaste team weten en ze maken een passend ijsje voor je klaar. Luciano maakt ijs voor iedereen dus ook voor jou!
Toch liever een Luciano milkshake? Die maken wij in een handomdraai, net zo vers, met maar liefst 3 bollen ijs naar keuze en verse biologische melk.

See you soon at Luciano!